Søg
April 11, 2024

EVENTPROGRAMMET ER UDE

EVENTPROGRAMMET ER UDE

Årets eventprogram er nu klar, og her kan man bl.a. glæde sig til instrumental eufori på Ofelia Plads med bandet SMAG PÅ DIG SELV. Der er også godt nyt til alle dem, der ikke fik billet til queer-ikonet ALOK, som under overskriften COMEDY & QUEER-IDENTITETER kan opleves i samtale med Nina Rask.

Er du interesseret i storpolitik, så er der indtil flere events, der har fokus på Arktis og Danmarks rolle i rigsfællesskabet. Og så vender vi også spørgsmålet; hvorfor må man hade teater? i talken HATERS GONNA HATE med Frederik Cilius, Jennifer Vedsted Christiansen og Magnus Haugaard.

Læs alle events i programmet her

Play

Aktuelt

Forrige
Næste

Vi er CPH Stage

CPH STAGE er landets største teaterfestival for professionelt teater og finder sted hvert år slut maj / start juni i København og på Frederiksberg.

Over 10 dage kan du opleve både højdepunkter og spændvidden af dansk teater netop nu samt se internationale turnéhits.

CPH STAGE er en mulighed for at se både nye forestillinger og de forestillinger, du ikke nåede denne sæson. På festivalen kan du lade dig overraske og prøve nye veje i det danske teaterlandskab. Udover forestillingerne byder CPH STAGE på events, readings, debatter, seminarer, fest og meget mere.

Støttet af