Søg
March 30, 2023

Det største eventprogram til dato

Det største eventprogram til dato

                                                                                                                                      Foto: Malene Nelting

Nu kan vi langt om længe afsløre vores mest ambitiøse eventprogram til dato, og hvor har vi bare glædet os til det. Vi inviterer jer bl.a. indenfor til dybe samtaler, sexpositive budskaber og morgengymnastik med havudsigt. Ikke nok med, at festivalprogrammet bugner af vedkommende events, flere af dem er endda helt gratis.

Vi guider dig igennem udpluk af eventprogrammet nedenfor.

Foto: Charlee Mouna
SEX I SCENEKUNST OG IVAN$ITO PÅ OFELIA PLADS

I Skuespilhuset forvandler vi foyeren til festivalcentrum, og sammen med Det Kongelige Teater har vi udviklet en række events, der spænder vidt og bryder normer.

I kan bl.a. opleve eventet KNALD PÅ SCENEN, hvor værtsparret Barbara Nyholm og Camilla Boraghi (begge kendt fra DR) stiller skarpt på sex i scenekunsten. På humoristisk vis dissekerer de ikoniske kærlighedsrelationer og sexscener i teater sammen med instruktør Johan Klint Sandberg.

Er man til store liveoplevelser har vi også sørget for det, når reggaeton-sangeren Ivan$ito indtager Ofelia Plads. Med rødder i Chile tager han i sin liveperformance publikum med til det globale syd i den danske sommeraften.

Under eventet UKØN PRÆSENTERER BØLGENDE STEMMER inviterer vi til en aften med musik, drag-artisteri og spoken word, særligt kurateret af queer-platformen for scenekunst, UKØN. Over temaet BØLGER præsenterer de et ekstravagant, poetisk og eksperimenterende show, der fremhæver det flydende i tilværelsen.

Fots: Ditte Valente, Jonas Pryner Andersen, Tine Bek, Peter Sørensen
FRA BRITNEY TIL TRO OG ETIK

Vi kan selvfølgelig ikke holde en festival, unden at give plads til Britney Spears, og i forbindelse med, at succesforestillingen WORK BITCH spiller under festivalen, kan vi invitere jer i kulturhuset Absalon til en omgang Britney Banko. Med alle klassikerne over anlægget og højt humør vil der være teaterbilletter og skæve teaterrekvisitter på højkant.

WORK BITCH’s helt store tema om præstationssamfundet bliver der også sat fokus på ved en talk efter forestillingen på Edison. Her vil instruktør Niels Erling, manuskriptforfatter Ida Marie Hede og forfatter og arbejdskonsulent Pernille Garde Abildgaard tale om, hvordan præstationssamfundet byder os at løbe hurtigere, mens følelsen af utilstrækkelighed vokser.

De store samfundsemner fortsætter i Christianskirken i forbindelse med Hotel Pro Formas forestilling AMDUAT. En iltmaskine. Her vil skuespiller Rosalinde Mynster tale med kunsthistoriker og skribent Trine Ross, om hvordan død og sorg påvirker mennesket, og hvordan disse erfaringer kommer til udtryk kunstnerisk.

Begge talks modereres af journalist Iben Maria Zeuthen og er skabt i samarbejde med FOF København.

Vi glæder os til at møde jer ude i festivallandskabet, og vi glæder os til at dele endnu flere festivalnyheder med jer.

Play

Aktuelt

Forrige
Næste

Vi er CPH Stage

CPH STAGE er landets største teaterfestival for professionelt teater og finder sted hvert år slut maj / start juni i København og på Frederiksberg.

Over 10 dage kan du opleve både højdepunkter og spændvidden af dansk teater netop nu samt se internationale turnéhits.

CPH STAGE er en mulighed for at se både nye forestillinger og de forestillinger, du ikke nåede denne sæson. På festivalen kan du lade dig overraske og prøve nye veje i det danske teaterlandskab. Udover forestillingerne byder CPH STAGE på events, readings, debatter, seminarer, fest og meget mere.

Støttet af