Søg
February 29, 2024

Hele programmet er ude!

Hele programmet er ude!

Årets forestillingsprogram er klar, så nu kan man for alvor begynde og sætte krydser i sin kalender.

Med godt 60 forestillinger kan alle se frem til et program, der som altid afspejler den store alsidighed, som kendetegner teatret. Det er en lækker blanding af ny dramatik, stjerneskuespillere og spirende talenter, storpolitiske opgør samt skæve fortolkninger af skønne klassikere.

Der er selvfølgelig flere premierer, ligesom festivalen er en kærkommen lejlighed til at se nogle af de bedste forestillinger fra det forgangne år.

Der er teater på København og Frederiksbergs mange scener, men er du til byens grønne oaser og små afkroge, har du også mulighed for at nyde dem i en udendørsforestilling.

Se hele programmet her.

Play

Aktuelt

Forrige
Næste

Vi er CPH Stage

CPH STAGE er landets største teaterfestival for professionelt teater og finder sted hvert år slut maj / start juni i København og på Frederiksberg.

Over 10 dage kan du opleve både højdepunkter og spændvidden af dansk teater netop nu samt se internationale turnéhits.

CPH STAGE er en mulighed for at se både nye forestillinger og de forestillinger, du ikke nåede denne sæson. På festivalen kan du lade dig overraske og prøve nye veje i det danske teaterlandskab. Udover forestillingerne byder CPH STAGE på events, readings, debatter, seminarer, fest og meget mere.

Støttet af