Søg
November 29, 2023

Forestillinger til 2024 er sat i salg – med decemberrabat

Forestillinger til 2024 er sat i salg – med decemberrabat

Nu kan vi løfte sløret for de seks første forestillinger, der spiller under CPH STAGE 2024, heriblandt festivalens åbningsforestilling. Du kan både dykke ned i spektakulær international dans, arktisk aktivisme, inspirerende generationsmøder, anmelderrost drama og meget mere. Alle forestillingerne er en del af CPH STAGE UDVALGTE, som er en række forestillinger, vi mener har noget helt særligt at byde på. I december får du tilmed 50% rabat, hvis du køber billetter til to forskellige forestillinger.  

I programmet finder du to af festivalens internationale forestillinger, FORTUNE og NORDTING. De repræsenterer begge globale stemmer, som vi sjældent hører. Det er kulturmøder, der stiller de svære spørgsmål, men også viser vejen med fællesskab og empati som de bærende drivkræfter.  

Festivalen åbner med den sprudlende og medrivende FORTUNE skabt af det hollandske kompagni Club Guy & Roni i samarbejde med det indiske kompagni Navdhara India Dance Company. Tag med, når de med dans, livemusik og indiske farver forsøger at finde ud af, hvad der giver livet værdi.

I NORDTING af Amund Sjølie Sveen bliver du konfronteret med nogle af de rigtig svære spørgsmål vedrørende Danmarks rolle i Arktis. Der vil både være grønlandsk og færøsk musik, folkeafstemning, taler samt fællessang, når de politiske analyser bliver foldet ud.

ANMELDERSUCCES, DANS OG GENERATIONSMØDER

Er du til dans og performance kan du blandt andet opleve ALL THAT REMAINS af Mirko Guido, hvor dans mødes i smukt samspil med installationskunst og lyd. Forestillingen forsøger at finde frem til, hvordan vi kan samles i en tid med opbrud.  

I koreograf Fabio Libertis WHAT DID I JUST DO? får du en billedstærk oplevelse i et højt tempo, når vi ser nærmere på, hvordan vores fortid og erindringer sætter deres spor i vores kroppe.

Blandt de seks forestillinger finder du også flere forestillinger, der portrætterer forskellige generationers møder og vilkår. Odense Teater gæster blandt andet festivalen med deres anmelderroste forestilling MARIA med Freja Klint Sandberg i hovedrollen. En forestilling om en ung, gravid kvinde, som er blevet forladt af stort set hele sin familie. En stærk fortælling om unges ensomhed i en digitaliseret verden.  

I OUR STORIES/OQALUTTUAATIGUT af kompagnierne Naleraq Lights og Teater freezeProductions møder vi den unge, grønlandske rapper og den ældre skuespiller, der forsøger at forstå og nå hinanden trods generationskløfter. Det bliver et stærkt musikalsk møde.

Frem til 1. januar giver vi en helt særlig decemberrabat, som betyder, at du får 50 % rabat, hvis du køber billetter til to forskellige forestillinger. Se hele programmet her

Play

Aktuelt

Forrige
Næste

Vi er CPH Stage

CPH STAGE er landets største teaterfestival for professionelt teater og finder sted hvert år slut maj / start juni i København og på Frederiksberg.

Over 10 dage kan du opleve både højdepunkter og spændvidden af dansk teater netop nu samt se internationale turnéhits.

CPH STAGE er en mulighed for at se både nye forestillinger og de forestillinger, du ikke nåede denne sæson. På festivalen kan du lade dig overraske og prøve nye veje i det danske teaterlandskab. Udover forestillingerne byder CPH STAGE på events, readings, debatter, seminarer, fest og meget mere.

Støttet af