Søg
June 27, 2023

TAK FOR I ÅR

TAK FOR I ÅR

CPH STAGE 2023 er slut og herfra skal lyde et kæmpe TAK.

Tak for alle grinene, gråden, hujen og klapsalverne! Vi kan ikke få armene ned over, hvor mange der havde lyst til at deltage i 10 dages festival med os - vi har delt noget helt særligt, og I har været med til at fejre festivalens 10-års jubilæum med manér!

CPH STAGE er til i kraft af dig og alle de andre gode mennesker, der har lyst til at tage i teatret under festivalen. Så endnu engang tak, fordi du var med - vi glæder os til meget mere festival næste år, når CPH STAGE løber af stablen fra den 30. maj - 8. juni 2024. Der er allerede sat et stort kryds i vores kalendre. Du burde gøre det samme.

Vi ses i 2024!

Play

Aktuelt

Forrige
Næste

Vi er CPH Stage

CPH STAGE er landets største teaterfestival for professionelt teater og finder sted hvert år slut maj / start juni i København og på Frederiksberg.

Over 10 dage kan du opleve både højdepunkter og spændvidden af dansk teater netop nu samt se internationale turnéhits.

CPH STAGE er en mulighed for at se både nye forestillinger og de forestillinger, du ikke nåede denne sæson. På festivalen kan du lade dig overraske og prøve nye veje i det danske teaterlandskab. Udover forestillingerne byder CPH STAGE på events, readings, debatter, seminarer, fest og meget mere.

Støttet af